Sieradentrends Herfst/Winter 2022-2023

Sieradentrends Herfst/Winter 2022-2023 

Yes, het is weer tijd om de Sieradentrends van deze herfst/winter te bespreken.

Ben je klaar? Let's Go!

 

Sieradentrend 1: Fringes

Deze trend vind ik zo leuk en het toeval wil dat ik fringes al had ingekocht voordat ik wist dat het een trend zou worden. Zoals jullie misschien weten koop ik onderdelen in die ik zelf mooi vind en die ik zelf ook zou dragen. Wat zijn fringes (of ook wel tassels) genoemd? Dit zijn een aantal kleine fijne  kettinkjes bij elkaar. Dit kan variëren qua materiaal en grootte. Ik heb ze aan mijn Statement oorbellen gehangen. Ze zijn licht en bungelen gezellig mee.

 

Sieradentrend 2: Goud en zilver gemixt

Bij mijn zoektocht naar de mooiste kralen en bedels stuitte ik op deze trend. Ik zag veel sieraden voorbij komen waarin Goud en Zilver gemixt zijn. Nu ga ik met een heleboel trends niet mee, want de trends komen en gaan en voor mij is dit niet bij te benen. Deze trend sla ik dan ook over. Mijn collectie bestaat voornamelijk uit Goud, maar er is ook een kleine collectie Zilver. Heb je zelf genoeg gouden en zilveren sieraden in huis, combineer deze dan gerust!

Sieradentrend 3: Oorringen

Oorringen mogen ook niet ontbreken. Eigenlijk kan alles, maar wil je je outfit een beetje pit geven dan zijn de kleine gekleurde oorringen met gekleurde kraaltjes helemaal hot. Je hoeft je oorringen dus niet op te bergen, want alle soorten en maten zijn welkom dit seizoen. Minimalistische oorringen, chunky oorringen  of bewerkte oorringen , het kan allemaal. 

Sieradentrend 4: Cuff armbanden

Misschien heb je deze trend al voorbij zien komen. Cuff armbanden (cuff betekend eigenlijk manchet) maar in dit geval worden hiermee de grote armbanden bedoeld. Draag er meerdere bij elkaar voor een groots effect. Ook deze trend laat ik aan me voorbij gaan, maar heb je nog iets in je kast liggen haal het dan tevoorschijn en je bent weer Up to Date!

Sieradentrend 5: Bling bling

Deze trend is mij op het lijf geschreven en eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit of het een trend is of niet. Bling kan wat mij betreft altijd en overal! 😊 Shine bright is mijn motto! Dit najaar zien we sieraden die echte eyecatchers zijn. Oorbellen en kettingen die lekker opvallen doordat ze groot zijn en bezet met mooie steentjes. Mooie shiny steentjes heb ik altijd in de collectie. Deze zijn te vinden onder het kopje Zirkonia Sieraden. Zo geef je in deze donkere en soms sombere dagen wat extra sparkle aan je outfit. Natuurlijk zijn deze sieraden ook perfect voor een avondje uit en de komende feestdagen. It’s your time to Shine!

Sieradentrend 6: Parels

Parels zijn een blijvertje, parels hebben we al meerdere seizoenen voorbij zien komen en dit zal nog even zo blijven. Berg je parel sieraden dus nog niet op, maar blijf ze dragen. Dit seizoen zijn de parel sieraden groot en aanwezig. Maak een statement met flinke parel oorbellen of kettingen met grote parels.

Sieradentrend 7: Choker

De choker is terug van weggeweest. Een choker is een ketting die strak om de hals zit. Deze sieradentrend ken je misschien nog wel van een aantal jaar geleden, misschien heb jij nog een choker ketting in je sieradenkistje liggen. Voor het herfst en winters 22/23 zien we gelaagde chokers, chokers met parels en chockers met  strass steentjes.

Sieradentrend 8:  Vintage Sieraden

Wat is er leuker dan in het sieradenkistje van je oma, moeder of tante te duiken. Oude sieraden zijn helemaal hot. Van ringen, kettingen, armbanden tot oorbellen. Heb je geen toegang tot zo’n sieraden kistje, dan zijn er nu ook nieuwe sieraden met een vintage look. Ik heb verschillende mooie kettingen met een vintage uitstraling die allemaal voorzien zijn van een mooie natuursteen. Goed nieuws voor de liefhebbers van zilver, want deze kettingen zijn ook allemaal in het Zilver beschikbaar.

Sieradentrend 9: Statement Oorbellen

Van deze trend word ik heel blij. Je oorbellen mogen gezien worden dit seizoen en met statement oorbellen trek je echt de aandacht. Deze sieradentrend is niet alleen perfect om je basis look te upgraden, maar ook fijn voor feestjes, avondjes uit en de komende feestdagen. De statement oorbellen voor deze herfst en winter zijn naast dat ze groot van formaat zijn ook echt aanwezig. Denk aan oorbellen met uitbundige bedels, de mooiste kralen en natuurlijk mag een dosis zirkonia’s en strass niet ontbreken! I love it! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.