Sieraden trends Voorjaar 2023

Sieraden-trends Voorjaar 2023

Het nieuwe seizoen is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om te kijken naar de nieuwste sieraden trends van dit seizoen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe ketting, armband of oorbellen, deze trends zullen je helpen om er trendy en stijlvol uit te zien in 2023

Trend 1: Statement Oorbellen

Statement oorbellen zijn terug van weggeweest en zijn een must-have voor dit seizoen. Grote, opvallende oorbellen zijn perfect om elke outfit een boost te geven. Denk aan chandelier-oorbellen, lange oorbellen met edelstenen, zirkonia stenen of grote hoops.

 

Trend 2: Chokers

Chokers waren in de jaren '90 al populair en maken nu weer een comeback. Dit seizoen zien we chokers in alle soorten en maten, van dunne metalen chokers tot brede stoffen chokers met edelstenen en kralen. Een choker is een leuke manier om een outfit een extra dimensie te geven.

Trend 3: Organische vormen

Sieraden met organische vormen zijn populair dit seizoen. Denk aan ronde, asymmetrische vormen zoals cirkels en ovalen. Deze vormen komen vooral terug in oorbellen en armbanden, maar ook kettingen en ringen hebben organische vormen.

Trend 4: Minimalistische Sieraden

Als je meer van minimalistische sieraden houdt, dan is een simpele ketting perfect voor jou. Dunne, fijne kettingen met kleine bedeltjes zijn een populaire keuze voor dit seizoen. Ze zijn subtiel, maar toch stijlvol en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met andere sieraden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.