Sieradentrends 2021

Trend 1 - Schakel Sieraden

 

Gelukkig had ik al wat leuke inkopen gedaan en heb ik hele mooie schakels ingekocht. Schakelsieraden zijn helemaal hot dit seizoen. Schakelsieraden maken een echt statement en zorgen ervoor dat jouw outfit een perfecte finishing touch heeft. Combineer verschillende type schakelsieraden met elkaar. Je kunt ook grove schakelsieraden combineren met fijne sieraden.

Trend 2 - Oorbellen

Bij oorbellen kan er eigenlijk heel veel en is er voor iedereen wat wils. Ga je voor een opvallende look dan zijn de grote statement oorbellen helemaal on-trend. Minimalistische oorbellen met teksten zijn ook helemaal hot en leuk te combineren met bijvoorbeeld kleinere oorringen. Nieuw zijn ook de earcuffs, ook als je geen extra gaatje in je oren wilt dan is dit de perfecte oplossing. (deze verkoop ik zelf niet) maar misschien heb je al een paar in je bezit. Ik krijg deze week nog een heleboel oorbellen binnen en zal deze gelijk toevoegen aan de webshop.

Trend 3 - Parel Sieraden

Deze trend is vorige zomer al begonnen maar loopt gewoon door in 2021. Pearls are always appropriate!

Parels zijn niet alleen super trendy, maar tegelijkertijd ook heel tijdloos en elegant. Ze kunnen echt overal bij en geven jouw look nét dat beetje extra!

Trend 4 - Bedel Sieraden

Sieraden met bedels zijn helemaal hot en mogen niet ontbreken in jouw sieraden collectie. Armbanden, kettingen en oorbellen met bedels en kralen in alle vormen maten en kleuren. Ik ben er gek op!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.