• ♥ Handgemaakt door Esther
  • ♥ Persoonlijke Service
  • ♥ Aanpassingen mogelijk
  • ♥ Gratis verzending vanaf € 75,-
  • ♥ Ma-Vr | voor 15:00 besteld = zelfde dag op de post

 

Welkom bij E-Star sieraden, mijn naam is Esther en ik ben de trotse oprichter en ontwerper van dit unieke sieradenmerk. Bij E-Star sieraden draait alles om het creëren van mooie, opvallende en authentieke sieraden die passen bij de persoonlijkheid en stijl van elke klant.

 

Als klein meisje was ik al gefascineerd door de schoonheid van de natuur en de bijzondere elementen die daarbij horen. Dit zie je dan ook terug in mijn ontwerpen: ik gebruik graag elementen uit de natuur, zoals bloemen en beestjes, vlinders, insecten en vogels om unieke en opvallende sieraden te maken.

 

Ook mogen sommige ontwerpen een gekkigheidje en iets vrolijks hebben. Kleurrijke sieraden met vrolijke elementen mogen ook niet ontbreken in mijn ontwerpen. Het leven is al serieus genoeg. Deze zijn dan ook geliefd bij jong en oud!

 

Mijn liefde voor glinstering is ook iets wat diep geworteld zit in mijn persoonlijkheid. Als kind was ik al gek op alles wat glimt en glanst, en mijn oma noemde me daarom altijd "ekster". Deze liefde voor glinstering is dan ook terug te zien in mijn sieraden, waarbij ik vaak gebruik maak van schitterende kralen, bedels, edelstenen en zirkonia's om een extra sprankelende touch te geven.

 

Bij E-Star sieraden geloof ik dat elk sieraad iets speciaals moet hebben. Daarom zorg ik ervoor dat elk stuk met de hand gemaakt wordt, met oog voor detail. Bijna alle sieraden zijn unieke stuks of in een hele kleine oplage. Dat maakt deze sieraden uniek en bijzonder. Je vindt hier dan ook geen 13 in een dozijn sieraden. 

 

Ik hoop dat je net zo van deze sieraden zult genieten als ik bij het maken ervan. Bedankt voor het bezoeken van mijn website, en voel je vrij om contact met mij op te nemen als je vragen hebt!

 

Naast de webshop, sta ik in het voor- tot najaar op diverse markten. Het allerleukst is natuurlijk om met klanten in contact te komen. Op deze manier kun je de sieraden in het echt zien en passen. Ook zijn er 2 verkooppunten in Emmen en in Rotterdam. 

 

Kan ik jou helpen aan een mooi sieraad?

 

Liefs Esther ☆