• ♥ Handgemaakt door Esther
  • ♥ Persoonlijke Service
  • ♥ Aanpassingen mogelijk
  • ♥ Gratis verzending vanaf € 75,-
  • ♥ Ma-Vr | voor 15:00 besteld = zelfde dag op de post

 

Hi, mijn naam is Esther, afgekort E☆ (E-Star). Mijn oma noemde mij vroeger ook wel Ekster😊 omdat ik gek ben op alles wat glimt en glanst.

Feitje; Eksters staan er in de volksmond om bekend glimmende voorwerpen als sieraden en zilveren theelepeltjes te 'stelen' en naar het nest te brengen. Dit gedrag komt voort uit de onverzadigbare nieuwsgierigheid van eksters; alles dat er 'anders' uitziet, wordt onderzocht en eventueel begraven onder enkele bladeren voor later gebruik. Dit gegeven is zeker op mij van toepassing 😉

 

Al van jongs af aan zijn sieraden in mijn leven. Zo had ik als kind een bedelarmband, op mijn 10e moesten er natuurlijk gaatjes geprikt worden en mijn vader gaf mij en mijn zussen altijd sieraden bij speciale gelegenheden. Zo hingen er met kerst oorbellen in de boom, kregen we met ons 16e verjaardag een mooie ketting, bij het behalen van ons diploma mochten we een armband uitzoeken. Zo waren er vele gelegenheden waarbij wij sieraden cadeau kregen.

 

Hoe ik zelf begon met sieraden maken….

 

Als echte ekster kocht ik naast de sieraden die ik had, ook trendy sieraden. Deze waren betaalbaar en konden wat vaker gewisseld worden. Het probleem was echter dat de armbanden vaak te groot waren voor mij. Ik heb vrij smalle polsen en vaak konden deze sieraden niet aangepast worden. Zo ben ik begonnen met het maken van mijn eigen sieraden. Op deze manier kon ik zelf bepalen welke lengte, kleur en samenstelling ik wilde hebben en passen de sieraden altijd. 

 

Stad en land zocht ik af, op zoek naar kralenwinkels en zelfs op vakantie in Italië, Frankrijk of Griekenland bezocht ik lokale kralenwinkels. Het begon puur als hobby, voor mezelf en later verkocht ik op mijn werk aan collega's. Mijn droom was een eigen kralenwinkel waarin ik niet alleen mijn eigen creaties verkocht, maar waar mensen ook ter plekke een sieraad konden maken. Er kwamen echter andere dingen op mijn pad en deze droom is naar de achtergrond geraakt.

 

Tijdens een verhuizing werden alle kralen ingepakt en deze hebben een paar jaar onuitgepakt in de garage gestaan. Tijdens het opruimen van de garage kwam ik mijn kralen weer tegen en bij het uitpakken werd ik weer zo enthousiast en zat gelijk vol ideeën. Op dat moment besloot ik om er echt werk van te maken. Dit is wat ik wilde en wat het allerleukste is om te doen. In de zomer van 2020 besloot ik om een webshop te openen.

 

Hoewel mijn smaak in de loop der jaren iets veranderd is, heb ik nog  steeds een vrij brede smaak. Voor elke gelegenheid heb ik passende sieraden. Zo zijn er sieraden die dagelijks gedragen kunnen worden, voor een avondje uit mag het lekker opvallen en voor een feestje pak ik uit met mooie glimmers. Ik ben en blijf een echte ekster 😉

 

In de webshop vind je sieraden voor verschillende gelegenheden, deze worden regelmatig aangevuld. Daarnaast pas ik de kleuren en bedels aan die bij de seizoenen passen. 

 

Naast de webshop, sta ik in het voor tot najaar op diverse markten. Het allerleukst is natuurlijk om met klanten in contact te komen. Op deze manier kun je de sieraden in het echt zien en passen. Ook zijn er 2 verkooppunten in Emmen en in Rotterdam. 

 

Kan ik jou helpen aan een mooi sieraad?

 

 

Liefs Esther ☆