• ♥ Handgemaakte sieraden
  • ♥ Altijd leuk ingepakt
  • ♥ Maatwerk Service
  • ♥ RVS Stainless Steel & Gold Plated
  • ♥ Ma-Vr | voor 15:00 besteld = vandaag nog op de post
Home » Over E-Star Sieraden

It’s Your Time to Shine!

Ik ben Esther afgekort E☆ (E-Star). Je bent hier aan het juiste adres voor de leukste betaalbare sieraden. Alle sieraden worden gemaakt in mijn eigen studio. Er is daarom ook een heleboel mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig een andere kettinglengte, armbandmaat of enkelmaat kiezen. Geef in het opmerkingenveld bij het afrekenen jouw maat of kettinglengte door en ik maak het in orde voor je.  Wil je een compleet nieuw sieraad dan is dat ook mogelijk. Stuur mij een berichtje via e-mail, of gebruik de chatfuntie. Samen bespreken we de mogelijkheden. Ik heb al diverse mensen blij gemaakt met een op maat gemaakt sieraad.

 

Hoe het begon…..

Sieraden maken doe ik al jaren. Bij een lokaal modewinkeltje kocht ik vrij veel sieraden, maar op een dag dacht ik; volgens mij kan ik dit ook zelf maken. Zelf heb ik  vrij smalle polsen dus de meeste armbanden waren altijd te groot, maar door het zelf te maken had ik dit probleem niet meer. Het begon puur als hobby, voor mezelf en later ook voor collega's. Maar ik wilde meer en zo geschiedde…..

In de zomer van 2020 heb ik besloten om een webshop te openen want ik moest ergens heen met al mijn creaties ;-). In de loop der jaren is mijn smaak iets veranderd. Vroeger was het groot en veel, nu is het allemaal wat subtieler.  Voor elke gelegenheid heb ik bijpassende sieraden, denk aan casual, voor een avondje uit, een feestje of gewoon voor dagelijks. Bij het maken van sieraden houd ik rekening met de huidige trends maar ik volg niet zomaar alle trends. Ik pik eruit wat bij mij past. Inspiratie haal ik overal vandaan, maar ik heb een grote liefde voor de natuur. In mijn sieraden vindt je dan ook vaak elementen hieruit terug zoals blaadjes, bloemen en beestjes. Ook gebruik ik de kleuren die bij het seizoen passen. 

Alle materialen dus kettingen, slotjes, ringetjes, verlengkettingen en oorbellen zijn van RVS Stainless Steel. Dit materiaal is oersterk, nikkelvrij en verkleurt niet. Verder werk ik met alle soorten kralen, zoals Swarovski, glas kralen, top facet kralen, rocailles, acrylkralen, eigen teveel om op te noemen. Natuursteen, Half Edelsteen, Crystal glas, Zirkonia en Swarovski mogen ook niet ontbreken.

Mijn motto; You don't have to be rich to Sparkle!

Omdat alles handgemaakt is verschillen alle sieraden per stuk. Zo heb je altijd een uniek exemplaar, want iedereen is uniek, net als jij!

 

Kan ik jou helpen aan een mooi sieraad?

Veel liefs

Esther