• ♥ Ma-Vr | voor 15:00 besteld = vandaag nog op de post
  • ♥ 3 maanden garantie
  • ♥ Retourneren mogelijk
  • ♥ Maatwerk Service
  • ♥ Altijd leuk ingepakt
Home » Over E-Star Sieraden

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn webshop Sieraden by E-☆

 

Mijn naam is Esther afgekort E☆ (E-Star) mijn oma noemde mij vroeger ook wel Ekster omdat ik gek ben op alles wat glimt en glanst (met mate natuurlijk). Feitje; Eksters staan er in de volksmond om bekend glimmende voorwerpen als sieraden en zilveren theelepeltjes te 'stelen' en naar het nest te brengen. Dit gedrag komt voort uit de onverzadigbare nieuwsgierigheid van eksters; alles dat er 'anders' uitziet, wordt onderzocht en eventueel begraven onder enkele bladeren voor later gebruik. Dit is wel op mij van toepassing


Sieraden maken is al jaren lang een grote passie van mij. In de zomer van  2020 heb ik besloten om een webshop te openen. Ik ben gek op alle soorten sieraden van stoer tot romantisch, van goud tot zilver en alles wat daartussen zit. Bij het maken van sieraden houd ik rekening met de huidige trends maar ik volg niet zomaar alle trends. Ik pik eruit wat bij mij past. Inspiratie haal ik overal vandaan, maar ik heb een grote liefde voor de natuur. In mijn sieraden vindt je dan ook vaak elementen hieruit terug zoals blaadjes, bloemen en beestjes. Ook gebruik ik de kleuren die bij het seizoen passen. 

 

Ik maak ook sieraden op maat, dus wil jij een andere kleur dan goud of zilver dan is dat zeker mogelijk. Stuur mij een privé bericht of vul het formulier in onder het kopje Maatwerk samen kijken we wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ook gebruik maken van de chatfunctie, ik reageer heel snel.

 

De materialen waar ik mee werk zijn kralen in alle soorten en maten zoals Swarovski kralen, glas kralen, top facet kralen, rocailles, acrylkralen en nog veel meer. Verder werk ik veel met natuursteen, halfedelsteen, Crystal glas, Swarovski, Zirkonia en Strass.

 

Mijn motto; You don't have to be rich to Sparkle!

 

Alle materialen zijn van RVS Stainless Steel, dit is oersterk en nikkelvrij. Indien dit niet het geval is staat dit vermeld bij de product omschrijving.

 

Omdat alles handgemaakt is verschillen alle sieraden per stuk. Zo heb je altijd een uniek exemplaar, want iedereen is uniek, net als jij!

Als je vragen hebt aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen.

 

Keep up the Sparkle!

 

Liefs E☆